P5 A

P5 A
Benvinguts/es al bloc de la nostra classe. Aquí trobareu informació d'algunes de les activitats realitzades a l'aula. Esper que us agradi i que us animeu a participar-hi amb els vostres comentaris! Moltes gràcies!

dissabte, 11 de febrer del 2012

COMPARTIM EL CONTE "LES CASES I ELS OCELLS" AMB LES CLASSES DELS CAVALLS, ELS AVIONS, ELS VAIXELLS, ELS CERCLES I ELS TRIANGLES


    Aprofitaré aquest canal per expressar la meva satisfacció personal i professional en relació al treball que s'ha duit a terme envers aquest conte.
      Els contextos socials més propers dels infants s'hi veuen molt directament relacionats. Entra a la nostra aula de la mà de l'avi d'una de les nostres alumnes, na Noa, i ho fa en forma de narració d'una historia ( de gran valor i respecte per la natura, per cert!). 
      S'hi queda el temps just per interpretar-la i il·lustrar-la cadascú a la seva manera. Com que ja ens l'hem fet una mica nostre, surt de l'aula de la mà de petits grups de fillets i filletes que el porten i l'expliquen a totes les aules del cicle d'educació infantil -amb el rigor que l'edat dels Dinosaures ens permet-,  i on hem estat rebuts molt cordialment i atentament. 
      Si a tot açò hi afegim que el vam portar a l'exposició de treballs del final del primer trimestre i que va estar a l'abast de tota la comunitat educativa de la nostra escola durant uns dies, entendreu el valor que com a mestra li atribuesc. 
     M'agradaria fer-vos partíceps d'aquesta cadena, a vosaltres també - famílies dels dinosaures-. L'únic que heu de fer, si així ho voleu, és escoltar i acompanyar la narració del conte per part del vostre fill/a el dia que aquest arribi a casa vostra.

      Aprofitaré també per agrair a tothom que contribuït en fer-ho possible: Toni Olives, mestres del cicle d'Infantil, fillets i filletes de totes les aules i famílies.

                                                Marina.

 

1 comentari:

Gerard ha dit...

M'ha agradat molt tenir el conte de Les cases dels ocells i compartir-lo amb els cavalls